Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

G

Visst var du som jag ensam ibland
Tog en klunk vin
Rökte en cigg

Ensam

Såg allt du ägde
Men kände
Att

Ingenting
Tjänar någonting

Såg dig själv i spegeln
Såg ditt hår var trasigt
Rynkorna var ändå ärliga

Visst var du
Precis som jag nu

Lycklig
Men
Ensam

Visst var det svårt att förstå
Att det är

Som det är

Var som som det blev

Och nej jag ska aldrig
Sakna det jag aldrig fått

Drömmarna som blev
Drömmar




Fri vers av Isvatten
Läst 68 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-11-26 00:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten