Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Artikel 263


Oupptäckta sammanhang

  • Filosofisk betraktelse

 

Tids nog kommer en människa

På livets oupptäckta sammanhang

Med ökad ålder kommer insikter

Om livets hemligheter blomma ut

I smärta upptäcks nya sammanhang

Det som är en aning kan förbli

Svårt att hantera för en människa

Det har hänt så mycket och är

Sådan skillnad med förändringar

Mot tidigare här i livets sammanhang

Längtan efter nya verklighetssammanhang

Drar till sig allsköns forskare och sökare

Vad finns det kvar att upptäcka

I historieskrivningen undrar jag??

 

Taleptox Skrev

Den 20231125

<+>

 




Fri vers (Prosapoesi) av Taleptox VIP
Läst 51 gånger
Publicerad 2023-11-26 05:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP