Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Artikel 263


Via Dolorosa

Olyckliga stunder

De kommer tillbaka

Infinita stunder

Av olycka och lidande

En dom så hård

Mot en oskyldig

Och fri människa

Anklagad för att ha

Predikat om fred

Förlåtelse och försoning

Ett kors buret genom

En folkhop mot Golgata

På lidandets och skallens väg

Numera spatserar andra där

Om kvällen i Jerusalem

Vid en pilgrimsfärd

På Via Dolorosa

 

Taleptox skrev

Den 20231127

<+>




Fri vers (Prosapoesi) av Taleptox VIP
Läst 51 gånger
Publicerad 2023-11-27 07:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP