Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dagens ord. Så här ser en vanlig dag ut i min ADHD hjärna.


Hjärnträngsel

Tanke
ny tanke
tänk om
tänk ifall
ska nog
ska!
just det!
Tanke
vill nu
just det
Tanke
ny tanke

trött
ny tanke
tänk om
trött




Fri vers (Fri form) av Marija M VIP
Läst 66 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-11-27 10:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marija M
Marija M VIP