Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lugna och lunga

Får inte luft, tänker på att lugna ner mig, men ordet lugna är för likt lunga.
Panikhjärtat rusar. Pulsen för hög, då ska man andas långsamt,
särskilt på ut and ning en.
Eller?




Prosa av Mats Edin VIP
Läst 70 gånger
Publicerad 2023-11-29 06:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP