Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kort hyllning.


Ken Loach

Brittisk regissör.
Socialrealism, arbetarklass.

Han tar samtiden på pulsen
utan att vara det minsta till lags.
Lyckas förena skarp samhällskritik
med varm humanism.

Se.




Övriga genrer av rostspik VIP
Läst 70 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-11-30 17:31



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Sådant är värt att se.
Det kommer från en som verkligen har något att säga.
2023-11-30
  > Nästa text
< Föregående

rostspik
rostspik VIP