Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Manisk frukost

Kroppen brinner
när sansen försvinner
rusen av tusen röster
blandas med tusen till
i huvudets alla vrår
kan inte sitta still

vår bild är inte min
alla ord ramlar ut
det som sas förut
har tappats bort
ett mish-mash
som bara leder
till en kommande krasch

när morgonen kommer
när sömnen inte kom
skrev hela natten
en frukost väntar nu
bröd och sanslösa tankar
vet inte vad jag hamnar

söker efter rösten
i surret av allas kaos
ruckas åt sidan
faller uppåt
hoppar ner i slukhål
ramlar gatan fram
sjunger i fel tonart
lever i omkörningsfilen

men jag märker ingenting
för ruset har tagit kommando
för livet är ett smörgåsbord
det går att smaka på allting
när manin gränsar till verkligheten
när hybrisen suddar ut erfarenheten




Fri vers (Fri form) av Henrik Sjöberg
Läst 58 gånger
Publicerad 2023-12-01 19:24



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Manic Monday"
2023-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg