Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Inspiration : En tomtes väg genom skogen av Lottie Ålhed


Tomtedikt

Tomten sover sött under ladutaken
men snart måste han bli vaken
för julen kommer med väldig fart
då måste allting vara klart.
Släden med renarna spänns på
hej och hå undan det gå
barnen de måste sina klappar få
och klappar åt mor och far
innan tomten hemåt far
nästa år kommer han igen
”för det har han lovat”





Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-12-03 15:14



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Rart och mysigt med anspelningar på andra tomtedikter.
2023-12-04

  Marita Ohlquist VIP
Bra om tomtens liv och leverne.
2023-12-04

    Drömmar i universum
En mysig juldikt :)
2023-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP