Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Artikel 263, bidrag till julrimstävling #1


Ett fotoalbum

Har inte kvar mitt gamla fotoalbum

Har letat i bokhyllan i mitt lilla rum

Det är ett mysterium vart det tagit vägen

Mitt gamla fotoalbum är nu blott en sägen

Kanske försvann det efter en flytt?

Nu är det andra tider för fotografier något nytt

Gamla Fotografier ligger numera i en låda

Och samlar damm fast jag dem ibland beskåda 

Foton förvaras inte längre som förut

På fotoalbumets tid är det numera slut

I datorn lagrar man fotografier numera

Med mobilen blir det mer foton än förr flera

Hos framkallningsfirmor har det mot förr ändring skett

Att spara foton i datorn har till detta lett

Att deras verksamhet har för en del lagts ner

På fotoalbumets tid är det slut när jag på foton i datorn ser

 

Taleptox Skrev

Den 20231203

<+>




Bunden vers (Rim) av Taleptox VIP
Läst 60 gånger
Publicerad 2023-12-04 06:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP