Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


HUNTED IN INVIOLABLE BLOOD


COLOUR OF LIFE

I am so gladly thrown in here
with the ability to see through air

Turning me into Wind and becoming 0% blind!

BARRIER DOWN! BARRIER DOWN!

REALITY! EXIST REALITY!

COME REALITY! REIGN!

TAKE ME! LEAD ME! FILL ME!

FLOW! FLOW! DRIP!
OCEANS! LANDS! SKIES!
FILL ME!





Birdsongs awake

Drinking of twilights

Something breathes in nearness,
realityborn, herein realitystrewn

One warrior mind of bluest skies
pouring in life’s most beautiful colours,
beyond all the conceived mind games,
past years of formed wolfmonths



SURVIVING! GIVING MEANING!

REGRET NOTHING! RISING OUT OF DUST!

SPEAK! SPEAKING AS THE NETTLES SPEAK!

USING CHOICE AND POUR IN LIFE’S COLOUR!




Fri vers (Modernistisk dikt) av 1 SIGFRIDSSON VIP
Läst 48 gånger
Publicerad 2023-12-08 03:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

1 SIGFRIDSSON
1 SIGFRIDSSON VIP