Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Artikel 263


I en existens

Vart man än vänder sig

Fördomar trotsar i en existens

En uppmaning att hålla käften!?

Vad har man gjort för fel?

Hur har det kunnat bli såhär?

Trots försök till skötsam existens

Varför hade hon sånt behov?

Av att få utlopp för en ilska?

Riktad mot män hon inte ens träffat

Innan de mötts för första gången?

Misandriska drag hopade sig

I hennes undermedvetna

Hon kanske blivit illa behandlad

I det förflutna av en far??

Vad vet man om andra senare i livet

Vad de varit med om i sina liv??

Försiktighet och empati

Räcker det för att dämpa ilska?

En människas fördomars förväntan och krav

Sipprar igenom vår relation

Som tar sig liten plats

I en existens

 

Taleptox skrev

Den 20231204

<+>




Fri vers (Prosapoesi) av Taleptox VIP
Läst 34 gånger
Publicerad 2023-12-07 06:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP