Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Artikel 263


I efterhand

Någon tycker att han kommer

I efterhand genom mångtydighet

Och gör likadant tillbaka

Som skedde för 18 år sedan

Smaka på samma kaka är hans devis!

Men relationer har bara förändrats

Med tidens gång genom rummet

En oskuld som söker att straffa?

En medmänniska han förut inte ens träffat?

Då fanns inte dator med internet

För allmänhetens användande

Nu har han chansen att ge igen

Sabotera och revanschera sig

En äldre människa kan våndas

Över att det förflutna kommer i kapp!

Det digitala avslöjandet är i full gång

Med dator sänder han fotografier

På foton han hackat till sig från andra

För att provocera fram misstag av andra

Att klicka på en länk som leder till en fälla

Önskade de som skapade datorer och internet?

Att detta skulle ske och bli såhär?

I efterhand

 

Taleptox Skrev

Den 20231203

<+>

 




Fri vers (Prosapoesi) av Taleptox VIP
Läst 46 gånger
Publicerad 2023-12-07 07:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP