Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


vit

 

 

färg utanför

stilla tid

som en madrigal obestämbar

slingrande

 

spår in

mot ord i hjälplöshet

och allt inför innanför

detta vackra grådis

 

bryter mörka fåglars flykt

öppnar dig 

långsamt ljusnande

din blick

 

följer

 

 

 




Fri vers (Fri form) av in effigie VIP
Läst 55 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-12-07 09:05



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
sensibelt beskuren
- palett
2023-12-07
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP