Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tisdag

på en tisdag i december
kan man ägna sig åt
väderläget och kylan
man ska inte dricka öl
eventuellt en glögg
om man är fri och vild
inte tänka på dem
som fryser ute bara
bättre att fokusera på att
man antagligen måste
skrapa rutorna i morgon
eller om bussen kommer
i tid
eller fundera på varför
bredbandet krånglar
eller varför
han inte ringer
nu
när man är ensam
en tisdag i december




Fri vers av astridchen VIP
Läst 55 gånger
Publicerad 2023-12-09 00:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP