Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom fasaden

Ville känna glädjen

Den jag visade

Men såg
Såg det innersta

Och där

Fanns bara gråt




Övriga genrer av Nina Nightwish VIP
Läst 83 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-12-09 11:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish VIP