Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avståndet växer till verkligheten

Meningslöshetens grepp
i töat modd
fukten som sipprar in i sinnet
och underminerar grunden

Jag tittar hjälplöst ned i tidningen
bokstäverna stretar emot
tröttheten dränker
min torra hud

Kaffet luktar bränt
fetthinnan på mitt bord
speglar mig själv;
glansig men matt

Jag har förlorat lusten
timmarna förlöper
allt är en tjock massa
tankar opaka

Det är stiltje i min själ
jag drar mig undan
känslor murknar
avståndet växer till verkligheten




Fri vers (Fri form) av Struntstrunt VIP
Läst 53 gånger
Publicerad 2023-12-10 02:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Struntstrunt VIP