Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Artikel 263


Ett fotoalbum II

Jag trodde förut det var slut på mitt fotoalbum

Var det var hade jag om inget ett endaste hum

Letade sedan mer och hittade mitt fotoalbum

Långt därinne I en garderob i mitt sovrum

Gammalt och dammigt med foton från förut

Sparade sedan 80 talets dagars slut

Minnen från förr sparade i en garderob

Men saknar i albumet foton på en aladåb

Numera tas det på maträtter mer fotografier

Som publiceras i sociala medier såna fånerier

De hamnar oftast inte längre i ett fotoalbum

Som gör en matälskare av häpnad alldeles stum

Istället sparar jag numera fotografier i en dator

De går dock att skriva ut i vår skrivare och kopiator

Och sätta in i vårt gamla fotoalbum ändå

Som samlar damm i en garderob sedan 80 talets då

 

Taleptox Skrev

Den 20231204

<+>

 




Bunden vers (Rim) av Taleptox VIP
Läst 62 gånger
Publicerad 2023-12-10 06:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP