Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jul och stök!

Gjorde egna blomgrupper härom dagen.
Nu har hyacinterna redan börjat blomma.
Det doftade underbart i vardagsrummet.

Jag har bakat kakor, de som barn och barnbarn tycker om.
Har även bakat saffransbullar, mjuk pepparkaka och segkakor.

Köttbullarna är gjorda likaså revbensspjällen.
Har även gjort grillad fläskfile, som ska skäras i skivor och
De ska fram på julbordet.

Här i Norrland har vi mycket snö, jag gillar vintern vill
att det knarrar under sulorna när jag är ute på mina promenader.

Tror och hoppas på en God Jul!





Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-12-11 07:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP