Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kling Klang

Kling
Klang

Tsunamifrekvenserna seglar fram
på vindmotståndet
Det rituella symmetriska
dånandet
från järn och koppar
i melankoliskt moll
kommer flygandes
från periferin
pressas in i trumhinnan
under frostdagens nav
sommaren har slocknat
gräsmattor har förkolnats

Nu är
begynnelsen av upplösning
och
livets förfrysning
Här

Ställ ut spriten på bron
Och hämta in vid behov

Kling
Klang




Fri vers (Fri form) av Gabrielw VIP
Läst 61 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-12-11 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gabrielw
Gabrielw VIP