Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äkta band

Ser livet drar sin kamp

Om själva livet

Ger aldrig upp

I mörkret lyser änglarna upp

Se dig precis som du är

Sprider omsorg runt dig

Tar imot all energi

Gör något betydelsefullt

Ser dina inre egenskaper

Hjälpa varann

Ställa upp utan några krav

Bara finnas där och nu

Äkta band byggs på kort tid




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 77 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-12-14 19:37



Bookmark and Share


  Koloristen
"Äkta band byggs på kort tid"

-Ja!! Första mötet med min älskade skapade ett evinnerligt band.
2023-12-18

  Bibbi VIP
Gillar.
2023-12-15

  alicja lappalainen VIP
optimistiska tankar på att bygga äkta band mellan människor
2023-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP