Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När fantasin är överlägsen har man blitt gammal




Man är vackrare
man vet hur man beter sig
man springer fortare
man kan t o m dansa
vinet är godare
kvinnan fagrare
sexet underbarare
tiden evig

och man har blivit lite räddare för döden
för livet är ännu så lockande.




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 62 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-12-15 13:46



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Jaha, Skönt att veta.
2023-12-15

  Staffan Nilsson

Rädda för döden är bara de som har religiösa fantasier.
Eller de som har överdrivna föreställningar om sin betydelse för världen.

2023-12-15

  Gunnar Hilén VIP
Det räcker långt ...i min snuskiga fantasi...
2023-12-15

  Öknens Ros VIP
Tyvärr är jag inget vidare på att dansa, inte heller dricker jag vin, men det andra kan jag hålla med om!
2023-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP