Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Panik

hos Bonde söker fru
plötsligt som en stormvind
rymde de kärlekstörstande en efter en
de kysstes flera gånger och alla
mungiporna drogs ner
den som trodde blev sviken
den som rymde blev saknad
den som blev bortvald
finns inga ord

övertygad om terapeuter
gnuggar händerna
erbjuder rabatt till terapisoffan
och kanal 4 gnuggar händerna
läsarsiffrorna






Fri vers av the wildcat VIP
Läst 61 gånger
Publicerad 2023-12-17 15:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP