Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
godmorgon klokuggla


sannerligen

ingen blodsugare infiltratör
plankstrykare utstuderad ormtunga
gravskändare kåkfarare gravgrävare
lögnare skapare av monumentala stentavlor
till trängsel fylld av tomma ord
löften som säger noll och nix
lämnar varje efter sig som lutar sin
tilltro till helt utblottad av ett nättroll
blädderiplank som Grimwalker och hans arme

blott en diktator med tung pengapåse kan mäta sig
med denne skitstövel
luttrade som studerat den utnötningstaktik
som bedrivs mot utsatta måltavlor saknar motstycke

Jesus skulle säga
sannerligen säger jag eder
I ska aldrig få himmelrikets nycklar
min fader sparkar eder ner dit
där ni hör hemma
dagen ni bultar på den himmelska porten





Fri vers av the wildcat VIP
Läst 27 gånger
Publicerad 2023-12-18 04:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP