Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månen

Lyser klart över havet

Strålarna

Formar en väg

Det glittrar

Tänk om jag kunde

Flytta min måne

Se över till Afrika

Och ta den med överrallt

I stället lyser den stark över trädtopparna

Det är stilla i skogen

En måne med så mycket kraft

Känner dragningen

Ser imånens

Drömmande




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 70 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-12-18 10:07



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Gillar.

2023-12-20

  La Magnólia VIP
Mycket vacker. Månens klara sken som få havet att glittra, som känns som en vän i den annars mörka natten. Som lyser över trädtopparna. Du målar en vacker tavla med dina ord.
2023-12-18

  Koloristen
Månen över Mumbai 2021 kan jag aldrig någonsin glömma.
2023-12-18

  alicja lappalainen VIP
mycket vacker dikt om månen. Man följer på den resan till Afrika och tillbaka till trädtopparna.
2023-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP