Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


I en blommas vita blad


Vithets lugn
i blommans blad
i vintertid
Inför
allt det glättigt
blossande röda

Vill möta
allt som förväntas
vara i
förväntningarnas tid
På en ännu ej
upptrampad stig
Med hopp om något
att likna vid frid

Som den jag finner
i en blommas vackra
vita blad
Och på en ännu ej
upptrampad stig

Som inger mig
en form av vithets lugn
som stillar mitt sinne
i en annars så orolig tid









Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-12-18 10:54



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Höj din vita flagga
med budskap om fred och frid
lyft dina ögon mot den vita skyn
där finns det du väntat på


2023-12-18

  alicja lappalainen VIP
det känns en balans i orden och färgen

"som stillar mitt sinne
i en annars så orolig tid"

2023-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP