Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


God Jul alla poesivänner

Poeten rimmar på
med julrim för stora och för små

Tomten kommer snart
med renarna i väldig fart

Klapparna han delar ut
tills allt i säcken är slut

Nu måste han skynda på
många måste klappar få

Nästa år vi ses igen
för tomten är barnens bästa vän

God Jul önskas alla poesivänner
Kungskobran




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 88 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2023-12-19 21:10



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
God jul och gott nytt år!
Mvh Cathrine
2023-12-22

  Öknens Ros VIP
God Jul på dig Kobran!
2023-12-21

  WyS VIP
God Jul o Gott Nytt År!
2023-12-20

    Lena Staaf VIP
God Jul!
2023-12-20

    Lena Söderkvist VIP
God Jul och tack!
2023-12-20

  Blomma-Stjärna VIP
God jul Kungskobran!
2023-12-20

  Marita Ohlquist VIP
Tack, önskar dig detsamma.
2023-12-20

  Anya VIP
God Jul på dig fina poetvän!
2023-12-20

  Stefan Tho VIP
Tack detsamma!
2023-12-20

  AndLou VIP
God Jul till dig Kobran!
2023-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP