Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kort i kort

Det korta i meningen ger meningen mening.




Prosa av Mats Edin VIP
Läst 63 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-12-20 06:49



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Korta meningar kan tillföra mer än långa.
2023-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP