Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


skrivet på en annanda


Nannanda


Julafton o juleda
tur det finns en annanda

det jag just nu ej vill göra
kan jag göra nannanda

om du tjatar
båda öronen jag stänger
vet du va

kanske vill jag inte höra
på nåt öra just ida

Julen kan va nog så stressig
tur det finns en annanda

det som ej känns viktigt för mig
kan jag göra nannanda











Bunden vers (Rim) av stormengudrun VIP
Läst 44 gånger
Publicerad 2023-12-27 12:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP