Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...

Din blick ger mig blåmärken
Dina ord ger mig sår
Dina slag river av mig huden från min kropp
Men din förlust av intresse har dödat mig




Fri vers (Fri form) av Kim Hurtig
Läst 40 gånger
Publicerad 2023-12-26 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kim Hurtig
Kim Hurtig