Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


SKOGENS VÄSEN HÄLSAR

Skogens väsen hälsar...

där du skrider människa trött
i skogens mossas bädd
om än du i själen är nött
du möter livet orädd

skogens väsen till dig tala
ger dig hopp om livet åter
du tröttheten där förtala
när du vitter bliver när du gråter

stig in i mystiks värld i sagan
ge din fantasi fri att väckas
allt det i dig du tryckt undan i daga
så skall alla sorgerna dina släckas

gott nytt år till dig i sann natur
gott nytt år till slumrande fantasi
se nyåret friskt - släpp lös ditt inre djur
det nya året din dröm skall bli

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 58 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-12-30 10:47



Bookmark and Share


    Askanden
skogens väsen
djinner i Nordanland
2023-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP