Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fallen

jag har inte
målat en enda
tavla i olja
sen sommaren

önskar det
bästa men vet
att det nog
aldrig mer
blir av

typiskt att
nåt man lever för
ska avbrytas
för alltid

ja, jag är sjuk
i biverkningar
från covidvaccinet

det gör att jag
får svårt att
gå ibland

senast jag var
till ateljen
föll jag
på vägen tillbaka hem

det går aldrig
att förutse
när det ska hända

och

ingenting kan
göras till plan
att undvika
fallet

man faller
och märker att
det är på väg långt
innan det händer




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 36 gånger
Publicerad 2023-12-30 23:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP