Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Har du märkt?

att du i drömmen sällan är dig själv?




Övriga genrer av Mats Edin VIP
Läst 75 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-12-31 04:28



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
I drömmarna blir jag överraskad av mig själv, så många nyanser av mitt ego. Mest är det konstiga, surrealistiska drömmar.
2023-12-31

  KYREUS of Sweden
Märkligt!
I mina drömmar är det
O F T A jag själv.
Men troligast,
mina sk alter egon.
2023-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP