Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Trädet utanför…

Disigt grå är morgonen

från en av grenarna
på trädet utanför
lossnar ett löv

Finner sin väg genom
gråskalan och tar mark
likt en fågel

Så tyst och stilla allt är
där ute bland träden

När morgon går mot dag





Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 53 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-01 11:41



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Asp?
2024-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP