Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Samtal med slödder. Del 2


NÅGONTING

"Ur förnedring och fattigdom kommer all godhet!
Parasiter har rätten att överleva på andras verk och ägor!
Frihet är att göra vad man vill så länge man inte skadar andra!
Dumhet tyder på stora intellektuella resurser vilka inte används!"

Falska analogier är ett av fiendens vapen.

*

Du är en träl vars nullifierade status och klass du tolkar som frihet och seger...

(Min sorg och mitt äckel inför din existens tolkar du som rädsla...)

*

Du är så lurad att du inte vet någonting om någonting av högre värde.

Alla dina reaktioner är förutsägbara:
Projicera all kritik tillbaka, eller byt ämne fort och jiddra.
Din hjärntvätt syns när du citerar utan att kunna förstå vad du säger.

Lögnernas logik ger dig din robotliknande existens där du gör rätt för dig, du sköter dig, du räknas bland de andra fjantarna och din förmåga att tänka självständigt har upphört. Du har alltför länge varit ett fegt och löjeväckande monstrum vilken saknar verklig moral och ren styrka.

Du vill inbilla dig att du har respekt, har en hög status, men du är bara hemmablind och vägrar inse att du är lurad på din egen identitet, själva Livet och alla möjligheter att nå det högsta.

Du är verkligen offret som litat på fabler från undermänniskor.
Du har redan slaktats för din naiva tröghet.

Jag älskar dig.

"Någon har sagt det! Någon har skrivit det! Jag är älskad!"

Tomma ord imponerar på de hjärntvättade.

*

Jag känner sorg för att du inte kan älska, leva eller ens tala sanning.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av 1 SIGFRIDSSON VIP
Läst 81 gånger
Publicerad 2024-01-02 20:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

1 SIGFRIDSSON
1 SIGFRIDSSON VIP