Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vete , Majs och Kaffe


Mina rädslor är ett land
utan horisont
Min ångest är kärleken
till mina egna steg på
en mark utan onödiga gropar

Glädjen är att gå barfota på
min egen mörka strand av
Vete och majs som ett bevis
på ett biologisk behov av
förvåning mellan jorden och
himmelen

Vinden är min bergstopp
känslan av frihet är mitt rop
Ett land som doftar kaffe
I varje brant väg och enkla
förhållanden var min barndom

©E Nordin




Fri vers (Fri form) av E Nordin VIP
Läst 83 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-01-02 13:18



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Som en längtan till annan
strand där kaffebönor
doftar starkt och där
egenodlandet sysselsätter
hela familjen.

2024-01-02
  > Nästa text
< Föregående

E Nordin
E Nordin VIP