Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Krossa vatikanväldet!


PÅVENS LÄRA

Påvens lära är en villoväg

och den leder ej till himmelen

Vill du dit så får du vända om

och mottaga Jesus, Frälsaren

Han är herrars Herre, kungars Kung

Lejonet av Juda likaså

Människoförgudning är en synd

blott försoningsblodet kan rå på

 

LARZ GUSTAFSSON 5/1 2024




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 42 gånger
Publicerad 2024-01-05 14:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP