Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ned med NATO! NO to NATO! NATO är en hydra. En ondskans arsenal.


NATO-HAT!

Jag vill sprida NATO-hat

Nej till Sverige som NATO-stat!

Nej till svenskar i reservat!

Hata NATO!

NATO-hat!

 

Jag är hellre rabiat

än undfallande och flat

Fegheten är desperat

Hetsar mot mitt NATO-hat

Fruktan är dess arvedel

Krossa NATO!

De har fel!

 

 

LARZ GUSTAFSSON 5/1 2024

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 279 gånger
Publicerad 2024-01-05 16:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP