Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med glasögonen av


Du kommer in som en storm

Välter glasen och säger aldrig

Adjö

Du välter mina sinnen

Och jag har inte mina glasögon på

Kanske borde jag haft dom?

Sett klarare

Men nej ingenting i livet fungerar så

Man väljer inte

Det bara händer

Man faller som ett korthus när kärleken

Smutsar ner

Jag ville vara stark igen

Men jag är inte sån

Vadfan är stark?

Ett ord?

Vilsna katter som jag

Hittar bara krokiga vägar.

Jag tror jag finner dom som mer spännande

Precis som mitt barns sinnen

Barnasinnet.

Det blir roligare när man inte vet

Vad som väntas

Det blir mer spännande

Så har det alltid varit.

Men jag visste det inte då

När jag hade mina glasögon på

Det var som att dom hindrade

Mitt vuxna jag.

Oj vad jag ångrar

Att jag tog dom av.




Fri vers av Isvatten
Läst 65 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-01-05 23:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten