Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hedervärt?

 

 

så många

som säger sig

äga sanningen

och tala densamma

 

så många

som säger sig

vara ärliga

och säger sig också vara detta

 

så många 

som talar om heder

och vikten av detta

att stå vid sitt ord

 

så många

som talar om 

moral och etik

men själva står över densamma

 

hör de inte själva

hur falskheten talar

genom deras tungor

 

när de ljuger

för att skydda

sanningen från sig själv

 

 




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 39 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-01-07 12:51



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Sanning och heder vad är det?
jo jag vet
det är något man läser om
men tunnan den är tom
2024-01-07

  Lidde
Dubbelmoral
2024-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP