Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


OACCEPTABELT

Du har en desperat vilja att bli förstådd. Inte direkt omtyckt eller älskad, bara förstådd. En liten bekräftelse på att dina tankar har bärighet; så du kan gå vidare och bli dig själv.

"Jag tycker att alla ska vara snälla mot varandra. Det är lösningen. Känns det inte som en självklarhet?"

Nej, det är ett oacceptabelt tillstånd att inte kunna förstå vad man säger och gör. Vill inte se din dumma blick fylld med nonsens och tomhet. Det är just din sorts naivitet vilken är utnyttjad och är verkan till allt lidande och Striden i vår värld och du... Du förstår inte ens det...

"Det är inte lätt att leva. Jag behandlas som skit. Är jag inte värd mer?"

Livet handlar inte om några löjliga val eller oinformerade åsikter. Livet handlar om Rättigheten, Gudablodet och Vetandet. Din egoism; vilken du lever genom att stödja andras värdelöshet; ger inget annat än tragikomisk inbillning och din död.

Människor ska inte vara dummare än djur. Det är min önskan.





Prosa (Kortnovell) av 1 SIGFRIDSSON VIP
Läst 88 gånger
Publicerad 2024-01-10 17:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

1 SIGFRIDSSON
1 SIGFRIDSSON VIP