Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


TINTIN FYLLER 95

Tintin fyller 95

Jag minns det mycket väl

när jag läste "Den mystiska stjärnan"

och dess innehåll fyllde min själ

Gamla bibblan -68

Och jag var sju år då

Men Tintin hänger med ännu

fast jag passerat sextiotvå

 

LARZ GUSTAFSSON 11/1 2024




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 137 gånger
Publicerad 2024-01-11 16:14



Bookmark and Share


  SpamPippiL VIP
Inte glöms Tintin bort. Visste inte att han är så gammal.
2024-01-11

  Larz Gustafsson VIP
Tack för kommentaren!
2024-01-11

  rostspik VIP
Läste också mycket Tintin. En utmärkt serie.
2024-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP