Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckan – nej det är föråldrad

 

Jag brukar säga dem enda två känslor som gäller i moderna-Sverige

är att vara trygg och nöjd

Och sen har vi förstås reklam

Som ska öka båda dessa

Och Fuck the System

Och Fuck Society

Revolution

of course




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Page Goldenboy VIP
Läst 69 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-01-12 13:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Page Goldenboy
Page Goldenboy VIP