Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jesaja 30:15-18


STILLHET OCH TILLIT

I stillheten växer tilliten

När vi har varvat ner

Det blir inte bara smatter

när vi sätter oss och ber

I stillhet finns läkedomen

som kommer från Herrens tron

Där spirar och gror allt det som

blir en färgstark revolution

 

Här finns det en evig källa

som släcker en pilgrims törst

Låt så Bergspredikan gälla:

att söka Guds Rike först

Kristallklart är livets vatten

som utvinns ur livets brunn

Där finner vi också Ordet

som utgår från Herrens mun

 

 

LARZ GUSTAFSSON 14/1 2024




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 63 gånger
Publicerad 2024-01-14 16:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP