Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

***Modern. ..***



Jaa ur hennes
innan-hav har
du ut-kommit

¥¥¥¥°°°°¥¥¥¥.

Och vad hav-er
det sedan blivit
av dig,efter det?




















Övriga genrer av Sefarge VIP
Läst 56 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-01-14 17:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP