Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inuti Lustiga huset


syns jag förlängd, förkortad, grotesk, fånig, assymetriskt anemisk, mystisk, overkligt märklig, förstorad, putslustigt oskön, om stundom bildskön, förstoppad, förtingligad, tecknad, multiplicerad, kalkerad, uppradad, uppraddad, befängd och rakt utslängd.




Prosa av Mats Edin VIP
Läst 42 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-01-15 08:59



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Smart skrivelse om
Förvridenhet inuti?
Som öppnar upp
sig i det(o)Lust
-iga huset?
;)

2024-01-15

  Marita Ohlquist VIP
Inuti det lustiga huset
var inte så lustigt ändå
gav många negativa bilder
att se och fundera på.
2024-01-15

  KYREUS of Sweden
Pragmatisk anomali,
syntetiskt
kalkylerad.
2024-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP