Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje dag en ynnest

 

 

om framtiden vet jag intet

vad som väntar runt hörnet

snurrar runt på Internet

på rosors väg är törnet

 

trots motgång optimist är

imorgon gryr en annan dag

ny dag är alltid kär

om än ibland är vag

 

spott i näven, ta nya tag

ge inte upp alltför lätt

tålamod är mitt förslag

men ej lätt som en plätt

 

briefa din inre ande

släpp loss glädjen i ditt liv

du är ju fortfarande

en som kan ta lätta kliv

 

sjung ut din längtan, sjung

sprid lyckans sång på din färd

jag är drottning, du är kung

egen härd är guld värd

 

att lita på sitt intellekt

det gör väl alla

ej på inspiration släckt

så sjung och tralla

 

hand i hand vi går

möter spirande vår

solen skrattar glatt

åt min nya vårhatt

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 54 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-01-18 15:54



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om livskraft och livsglädje.
2024-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP