Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankarna stör min sömn

Jag försöker att sova men hjärnan vill inte
Inombords ekar order tänk, tänk, tänk
Allt jag hör när jag blundar, måste tänka ut nya ideer
Men det tär på sinnet, jag blundar för att försöka sova
Ge mig en lugn stund utan fight
Men likt förbannat behöver jag ta striden
Fokus, fokus, får inte tänka, var zen

Det är så svårt att låta bli, alla tankar ter sig så underbara när man tänker dom
Allt känns så enkelt, finns inga problem i världen
Men jag vet att verkligheten kommer ikapp
När morgonens ljus dalar in genom fönstret
Och fyller min kropp med ett statiskt brus

Så, tänk, tänk, tänk, nej sluta
Jag vill egentligen sova, men hjärnan vill annat
Det gäller att tygla sina tankar, ta kontroll över sinnet
Sätta ner foten och sluta tänka
Men tankarna är ju så underbara
Bara lite mer, som en evighetsscroll
Min sömn kommer bli förstörd
Om jag inte för stunden taggar ner
Och slutar tänka en sekund




Fri vers (Fri form) av Spiken VIP
Läst 50 gånger
Publicerad 2024-01-16 00:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spiken
Spiken VIP