Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svävar

 

 

så förunderligt

så märkligt

helt otroligt

 

vi svävar

allihopa

i Universum

 

det enda som håller oss fast

på denna planet

gravitationens kraft

 

vi svävar

utom kontroll

kan bara följa med

 

vi är bara 

ett litet korn

i hela Kosmos

 

en smula

mikroskopisk

i en värld av världar

 

en värld av ensamma människor

bland miljarder människor

ensamheten har blivit en epedemi




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 52 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-01-20 14:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP