Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortglömda tårar


Ett hav av tårar kan aldrig torka,
de fäster sig vid själens inre
och speglar ens förflutna.




Fri vers av Fransz Reuel
Läst 61 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-21 00:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fransz Reuel
Fransz Reuel