Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tapeterna lossnar här och där och gamla tidningssidor blottas. Genom gliporna i hallen läser jag orden nedan undertiden som jag tar på mig skor, jacka och mössa.


Frånvaro av flingor och frallor

Gröt och mjölk
mjölk av soja
gröt av havre, råg och linfrön
blandat i vatten
kallt vatten
vispat i vatten
varmt vatten
ner i en tallrik
en tallrik som skål
på med mjölk
mjölk och gröt




Fri vers av Sape VIP
Läst 45 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-01-21 09:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sape
Sape VIP